Svensk Fastighetsförmedling i Spanien har en ny region- och etableringsansvarig i form av Sara Scardia.

Sara Scardia. BILD: Svensk Fastighetsförmedling

Hon har erfarenhet från resebranschen, från många år i modebranschen och dess produktion, från försäljning och till sist som mäklare, på allt från familjeföretag till multinationella bolag. De senaste sex åren har hon utgått från den spanska östkusten.

– Med ett genuint intresse för människor och en stor nyfikenhet så älskar jag att följa medarbetares resa i att uppnå höjder de inte ens själva visste att de var kapabla till, säger Sara Scardia själv.

Det fick hon uppleva under sina år i H&M-gruppen där hon byggde upp, drev och coachade en organisation som sträckte sig över multipla länder.

– Att inspirera och motivera, hela tiden med sikte på målet, många gånger under hård tids- och budgetpress – det är en utmaning för mig. Det handlar om att fokusera rätt, vara lyhörd och våga, säger hon.

Sara Scardia kom till Spanien efter fyra år i Hongkong, efter att bekanta tyckt att hennes sociala gen skulle passa som utlandsmäklare.

– För mig var det rätt läge att sadla om, barnen var fortfarande små med möjlighet att plocka upp ett nytt språk. Sen att maten var underbar, solen lyste jämt och människorna var trevliga gjorde bara beslutet enklare.

Hon ansvarar för hela Spanien.