Mäklarhuset har i dagarna slagit upp dörrarna på sitt nya kontor i Göteborg.
Ägare är Robin Lindh – som har tydliga planer.

Robin Lindh. BILD: Mäklarhuset

– Göteborg är en av de snabbast växande regionerna i Europa. Fram till 2035 beräknas ytterligare 100 000 göteborgare flytta in. Det tror vi kommer att avspegla sig på bostadsmarknaden, säger han i ett uttalande.

Robin Lindh har mäklat sedan 2015 och började i Stockholm. För ett par år sedan valde han att flytta hem till västkusten tillsammans med sin familj.

– Västra Göteborg är ett område som har en stor variation av bostäder. Som mäklare i området är det extra inspirerande att få möjlighet att arbeta med ett brett utbud av bostäder, säger han, och menar att Mäklarhuset möter stadens tillväxt genom att växa själva, och vill redan rekrytera både stjärnskott och etablerade.

– Alla som vill vara med på en spännande tillväxtresa, säger han.

Pernilla Schörling är vd för Mäklarhuset och säger att de är jätteglada över att Robin Lindh blir en del av deras lag.

– Han bar både erfarenhet, en vilja att driva tillväxt och en vilja att skapa nöjda kunder. Det ska bli mycket spännande att följa Robins resa och jag är säker på att han kommer att bidra på flera sätt.

Maria Forsström
I journalistbranschen sedan 1997, på Mäklarvärlden sedan 2018 som reporter och webbredaktör. Händer det något med ditt jobb? På ditt kontor? I branschen i stort? Tipsa mig på maria@maklarvarlden.se