BILD: Mäklarna Ekström

Efter många år som konsulter för markägare och exploatörer gör Mäklarna Ekström & Co en satsning på nyproduktion. I samband med detta värvar de också Mathias Blomberg, som varit mäklare i 15 år, bland annat på Skeppsholmen Sotheby’s, Notar och Våningen & Villan.

På Mäklarna Ekström, som utgår från Österlen, blir han ansvarig för nyproduktion och kommer att leda jobbet med deras nya erbjudande, och bli en länk mellan dem och byggentreprenörerna.

– I takt med en lite mer avvaktande bostadsmarknad är det extra viktigt att mäklaren har ett nära samarbete med bostadsutvecklare, köpare och finansinstitut. Vårt mål är att vara fastighetsmäklaren med det bästa erbjudandet, säger Mathias Blomberg själv i en kommentar.

Marcus Ekström, ägare av Mäklarna Ekström, säger att det känns fantastiskt kul att göra en seriös satsning på nyproduktion.

– Med Mathias i vårt team kommer vi även att bredda oss geografiskt med närvaro även i övriga Skåne. Målet är givetvis att ta marknadsandelar inom nyproduktion.