Nu gör Fantastic Frank entré på vad de kallar världens mest dynamiska bostadsmarknad – den i Dubai i Förenade Arabemiraten.
Det, konstaterar de, innebär att de kommer att arbeta med några av de rikaste kunderna i världen.

Chef för det kommande Dubaikontoret blir Michael Friis från Köpenhamn, som har bott i staden till och från sedan 2012 och också har svarat på en del frågor i ett pressmeddelande. Till exempel på vad som är så spännande med Dubais marknad.

– Allt! Dubai är i dag fastighetshuvudstaden i Mellanöstern. Vad som gör marknaden så spännande är den osannolika dynamiken och styrkan att stå emot nästan vilken kris som helst. Staden är också hem till över 200 olika nationaliteter så det finns egendomar för alla smaker, plånböcker och livsstilar, säger han.

Michael Friis säger att Dubai växer så snabbt för att där finns allt – sol och blå himlar, affärsmöjligheter, fördelaktiga skatter, multikultur…

– Lägg till stränder, öknar, Michelinrestauranger, extravagans, lyxjakter, sportbilar, konserter, opera, kultur. En oöverträffad livskvalitet helt enkelt.

Han menar att Fantastic Frank och Dubai är gjorda för varandra och att de kommer att sticka ut som den enda Skandinavieninspirerade mäklaren i staden.

Kontoret skulle egentligen öppna 1 april men de kom på att det var ett olyckligt datum och sköt upp det till någon gång mellan 15 april och 1 maj.

Mer läsning:

Fantastic Frank öppnar i USA: