I veckan öppnade Croisette mäklarkontor i Ystad, vilket blir det första i Skåne under varumärket.
Bakom spakarna står Marcus Pettersson från Abbekås som valde att skola om sig till mäklare efter många år som marknadschef i en annan bransch. Han ångrar sig inte.

Marcus Pettersson. BILD: Croisette

– Att utveckla en egen verksamhet var en av mina främsta drivkrafter när jag skolade om mig, och när jag redan efter några månader som fastighetsmäklare fick frågan att leda Våningen & Villans satsning i Staffanstorp fanns inget att tveka på, säger han i en kommentar och tillägger att det nya steget att öppna ett nytt kontor i en ny stad känns än mer inspirerande.

Han och kollegorna har redan sedan tidigare förmedlat ett stort antal både bostäder och gårdar på Österlen och att det första kontoret uppstår först nu är enligt Croisettes ledning bara för att man hittat rätt person.

– Vi söker alltid ambitiösa mäklare som vill lite mer. Vi vill få människor att blomstra och Marcus Pettersson har redan bevisat för oss att han har de ledaregenskaper och den inställning som krävs, säger Per Svensson, vd och grundare för Croisette, i ett uttalande.

BILD: Croisette

Samtidigt ansluter två nya mäklare till Ystadskontoret. Det är Amanda Andersson och Emelie Falkman som börjar jobba där direkt.

– Det är en dynamisk kvartett som bemannar vårt nya Ystad/Skurupkontor från start. Det är bara att gratulera alla bostadsägare till att nu ha tillgång till Sveriges vassaste mäklartjänst, kommenterar försäljningschefen Emma Ramberg.