Douglas Davidsson, Fanny Strand och Rebecca Bloss. BILD: Bjurfors

Nu tar tre av Bjurfors mäklare steget upp och blir franchisetagare på sina kontor.

Två av dessa är Fanny Strand och Douglas Davidsson, som båda kliver in som franchisetagare jämte Ellen Ingman på sitt kontor på Södermalm i Stockholm.

– Douglas och jag har arbetat länge på Bjurfors och för oss var det ett naturligt steg, säger Fanny Strand i en kommentar.

Ellen Ingman, som hittills varit ensam som franchisetagare, välkomnar förstärkningen.

– Jag har arbetat med Fanny och Douglas sedan 2017 och vi trivs väldigt bra ihop. Vi kompletterar varandra, vilket kommer att vara väldigt gynnsamt för vårt kontor såväl som för våra kunder, säger hon.

Också kontoret i Bromma får ny ägarförstärkning i Rebecca Bloss, vars karriär gått i rasande fart. Årets rookie som ny mäklare 2021, årets mäklare i sin region 2022 och nu axlar hon alltså rollen som franchisetagare.

– Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta att utveckla och utvecklas tillsammans med mina kollegor på vårt fantastiska kontor. Det ska bli ett nöje att ta Bjurfors Bromma till nästa nivå med Fredrik Crona och Marcus Hemrin. Det här känns som nästa naturliga steg för mig även om jag kommit hit på väldigt kort tid, säger hon själv i ett uttalande.

De båda nuvarande franchisetagarna är glada att kunna erbjuda Rebecca Bloss ett steg upp i karriären.

– Att Rebecca anslutit känns så klart otroligt kul och spännande. Hennes fantastiska prestationer tillsammans med ett sällsynt öga för att alltid sätta gruppen före sig själv gjorde att detta steg kändes väldigt naturligt, säger de.

Christina Henriksson är regionchef på Bjurfors Stockholm, Norr och Sydväst och säger att det är många mäklares dröm att en gång kunna bli franchisetagare.

– Vi är väldigt glada att Fanny, Douglas och Rebecca väljer att ta nästa steg i karriären just hos oss.