Årets mest guldkantade bostadsgala kommer att äga rum den 23 mars i Eric Ericsonhallen, en stämningsfull och mäktig före detta kyrka som ligger på vackra Skeppsholmen. Under kvällen delas totalt tio priser ut till fastighetsmäklare och bostadsutvecklare runt om i landet, för enastående insatser från året som gått.

Med hundratals inkomna nomineringar ligger ett hårt arbete framför juryn
som nu ska utse vinnare i kategorierna Årets Stjärnskott, Årets Mäklarassistent, Årets Mäklarpersonlighet, Årets Mäklarkontor, Årets Bostadsprojekt och Årets Nytänkare. Dessutom delas fyra statistikpriser ut baserat på Hemnets försälj­ ningsstatistik: Årets Hus­ mäklare, Årets Lägen­ hetsmäklare Årets Toppmäklare och ÅretsMäklarkedja.

Nya på scen

I år blir det även inte en utan två nya som modererar galan – nämligen Kodjo Akolor och Arantxa Alvarez.

En biljett kostar 1 500 kronor och du säkrar din plats på guldhemmet.se. Utöver spännande prisutdelning bjuds på underhållning, lyxig trerätters middag och dryckespaket – och så klart en efterfest!

Sandra Vedin, Hemnet.

Sandra Vedin jobbar på Hemnet och är projektledare för galan. Hur går det med förberedelserna?

– Det här blir den fjärde upplagan och som alltid vill vi skapa en fantastisk kväll där vi hyllar insatser i bostadsbranschen från året som gått. I år har vi fått in rekordmånga nomineringar. Det har varit ett spännande men speciellt år på många sätt, vilket kommer visa sig extra tydligt bland de som kommer hyllas för sina insatser och hårt slit.

Några nyheter på gång?

– Galan bjuder alltid på överraskningar, men jag kan dela med mig av vilka som kommer leda årets gala, nämligen programledarna Kodjo Akolor och Arantxa Alvarez – en riktigt stjärn­ duo om du frågar mig!

Vinn biljetter till årets Guldgala!

FRÅGA 1: Vem utsågs till Årets Mäklarpersonlighet i Guldhemmet 2020?
1: Pia­Lotta Andersson
X: Pia­Lotta Svensson
2: Pia Lotta Pettersson

FRÅGA 2: Fastighets­ bolaget Koppartallen ska inleda samarbete med..?

1: Bjurfors
X: Husman Hagberg
2: Widerlöv

FRÅGA 3: Hur många nya fastighetsmäklare registrerades förra året?
1: 1279
X: 880
2: 629

Mejla svar till jonas@maklarvarlden.se med ämnet ”Tävling 01” senast 3 mars. Vi lottar ut två biljetter till en vinnare med rätta svar! Glöm inte kontakt­ uppgifter. Lycka till!

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.