Mspecs, affärssystemet för Sveriges fastighetsmäklare, har rekryterat Joakim Spåre till rollen som produktägare. Han kommer närmast från Bjurfors där han bland annat arbetat som chef för affärsstöd. 

Joakim Spåre, produktägare Mspecs. Foto: Mspecs

I rollen som produktägare kommer Joakim Spåre att ansvara för att vidareutveckla Mspecs för att möta utmaningarna och förändringarna som branschen står inför, och fortsätta erbjuda marknadens mest moderna mäklarsystem.

– Jag brinner för att effektivisera vardagen för alla i branschen, framför allt för våra slutanvändare, alltså fastighetsmäklare och assistenter. Mspecs är redan mycket välutvecklat, men det finns alltid potential att göra systemet ännu bättre. Tillsammans med våra duktiga medarbetare, drivna kunder och vassa samarbetspartners ska vi nå nya höjder, och jag ser fram emot att se vad vi kan skapa tillsammans, säger Joakim Spåre.

Joakim Spåre har en gedigen erfarenhet från mäklarbranschen. De senaste femton åren har han jobbat på Bjurfors. Där har han haft en bred roll som chef för affärsstöd, som bland annat innehållit att driva kundvårdsavdelning, säljstödsavdelning, utbildning och etablering av nya kontor för Bjurfors i Skåne. Han har även under lång tid fungerat som kravställare på Bjurfors mäklarsystem, och varit inblandad i många olika projekt och implementeringar av olika systemlösningar. På Mspecs kommer Joakim Spåre att axla rollen som produktägare efter Kenneth Fehrm, som kommer att finnas kvar i rollen som produktspecialist och gå bredvid Joakim Spåre tills han lämnar för en välförtjänt framtid som pensionär till sommaren.

– Vi är otroligt glada att ha rekryterat Joakim som vår nya produktägare. Han kommer att kunna bidra mycket med sin kunskap från mäklarbranschen och tillsammans med oss föra Mspecs framåt. Vi har många spännande projekt framför oss, säger Marie Martinsson, vd Mspecs.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.