Det rasslar in nya ansikten till Våningen & Villans nya kontor i Skåne.
Nu senast är det fem personer som börjat på kontoren i Malmö och Lund.

Josefine Klippberg, Mikaela Killander, Emma Flodberg Eriksson, Liselott Åström och Daniel Lundstam. BILD: Våningen & Villan

Till Lund går en trio bestående av Josefine Klippberg, som har mäklat i staden i tio år och närmast kommer från Fastighetsbyrån, Mikaela Killander som mäklat i tre år och också kommer därifrån samt Emma Flodberg Eriksson som började sin mäklarkarriär 2017 men tog paus för att jobba med bostadsutveckling och nyproduktion för Boklok. Nu är hon tillbaka i mäklarhägnet.

Planen är att de inom kort ska etablera ett nytt kontor i Lund.

– Vi är väldigt glada att Josefine, Mikaela och Emma väljer oss. Deras erfarenhet och nätverk kommer att stärka vår position i Lund ytterligare, säger Emma Ramberg, försäljningschef på Våningen & Villan, i ett uttalande.

I Malmö ansluter Daniel Lundstam till det nya kontoret på Malmö Öster, och Lidija Jakob som jobbat med Daniel Lundstam på Bjurfors tidigare och nu redan är på plats ser fram emot att återförenas.

– Jag är så glad att äntligen få jobba med Daniel igen. Han är en stark mäklarprofil och kommer med sin entusiasm och enorma nätverk att tillföra mycket till vårt team, säger hon.

Och det senaste förvärvet Liselott Åström går till kontoret i Hyllie. Också hon kommer närmast från Bjurfors.

– Det här känns verkligen som att hitta hem i karriären. Det är väldigt inspirerande, säger hon själv.

Emma Ramberg välkomnar henne med öppna armar.

– Liselott är en välkänd mäklarprofil i Malmö och hennes rutin, hängivenhet och yrkesskicklighet kommer att stärka våra team ytterligare.