Erik Olssons Fastighetsförmedling växer med fyra nya mäklare som förstärker i Helsingborg, Varberg och i Gävle.

– I dagens marknad är det många som knakar utan att växa, medan vi växer så det knakar, kommenterar Johan Nordenfelt, chef för affärs- och processutveckling.

Kevin Andersson, Lindie Petrofski, Tim Hallin och Jaokb Hallin alla nya hos Erik Olsson.

Kevin Andersson kommer till Erik Olsson i Helsingborg efter ett par år på en annan mäklarfirma. Kevin sökte sig till Erik Olsson för att få ta del av det starka varumärket och för att få ta del av alla de möjligheter som finns på Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare. Med en bakgrund inom lagidrott gillar Kevin att jobba mot gemensamma mål, både när det gäller kollegor och kunder.

Lindie Petrofski Lotzner förstärker Erik Olsson i Varberg genom att byta dit från en annan mäklare. Utöver mäkleri har hon lång erfarenhet från media och försäljning. Den erfarenheten hoppas Lindie blir bra att kombinera med Erik Olssons fokus på hög kvalité och service.

Bröderna Tim och Jakob Hallin, som båda kommer över från en annan mäklarfirma, är med och startar Erik Olssons nya kontor i Gävle. Nyligen skrev lokaltidningen en artikel om att både Tim och Jakob tillhör de framgångsrikaste mäklarna i hela Gävle. Tim motiverar bytet till Erik Olsson med att det är ett nytänkande företag med unika tjänster och produkter som sticker ut jämfört med övriga mäklare i Gävle. Jakob lägger till att den höga kvalitén inom företaget ger möjlighet att leverera en så bra tjänst som möjligt till kunden

 

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.