Amanda Mattsson, Felicia Augustsson och Jessica Severinsson. BILD: Erik Olsson

Nu ser Erik Olssons kontor i Hovås, Göteborg och Älta nya medarbetare i form av Amanda Mattsson, Felicia Augustsson och Jessica Severinsson.

Amanda Mattson har bred erfarenhet efter att ha arbetat med både nyproduktion och som mäklare tidigare. Hon uppskattar den trivsamma stämningen på Erik Olsson, och börjar på kontoret i Hovås i Göteborg.

Också Felicia Augustsson börjar i Göteborg men i de centrala delarna. Hon beskriver sig som driven, engagerad och professionell med många års erfarenhet av försäljning med förhandlingar. Hon vill att kunden ska känna sig delaktig i affären och gemensamt överträffa alla förväntningar.

Till Älta strax utanför Stockholm går Jessica Severinsson. Hon har tidigare arbetat i flera olika serviceyrken både i Sverige och England och kommer närmast från ett annat mäklarföretag. Det var det fantastiska teamet i Älta som lockade henne att söka sig till Erik Olsson.