Svenska Mäklarhuset höll sin årliga gala för samtliga kontor i kedjan på Färgfabriken i Stockholm i fredags. I samma veva fick Årets mäklare och Årets kontor hämta priser på scenen.

Inez Domé är årets mäklare. BILD: Svenska Mäklarhuset

När priset för Årets mäklare delades ut var det Inez Domé, franchisetagare och mäklare på kontoret i Bromma i Stockholm, som fick kliva fram.

– Inez Domé har visat på ett enormt engagemang och kundfokus under hela året. Hennes stora arbetsinsats har verkligen varit imponerade, där hon både har hunnit med många affärer och samtidigt uppnått en stark kundnöjdhet, säger Mikael Meyer, vd på Svenska Mäklarhuset om motiveringen till priset.

Hon själv säger att det känns helt fantastiskt att äntligen få stå högst upp på prispallen.

– Jag vill framför allt rikta ett stort tack till min ”familj” SMH Bromma som alltid finns där för att peppa och stötta när det behövs som mest. Vi är ett fantastiskt gäng som har så kul på jobbet och det speglar av sig på mina och hela kontorets framgångar. Jag hade inte lyckats så här bra om jag inte haft mina kollegor runt mig.

Inez Domé säger att hon redan sedan hon började som mäklare hela tiden strävat efter att ge kunderna en så bra service som möjligt.

– Jag är bra på att lyssna och att fokusera och det har bidragit till många bra försäljningar som i sin tur har lett till nya uppdrag och rekommendationer.

Det är en del av anledningen till att hon blivit årets mäklare, en annan är att hon lägger ner mycket engagemang och tid på varje affär.

– Perfektionisten i mig ger sig inte och det tror jag varit en av mina stora framgångar. Till kommande år ser jag fram emot att inspirera och coacha mina mäklare tt nå sina mål – det är en härlig resa att ha framför sig nu när detta mål är avklarat.

Årets kontor ligger i Liljeholmen/Hägersten. BILD: Svenska Mäklarhuset

På samma gala utsågs kontoret i Hägersten/Liljeholmen till Årets kontor. Franchisetagaren Linda Lewin tog emot priset tillsammans med medarbetarna.

– Vi känner oss otroligt stolta! Det ligger så mycket hårt arbetet bakom detta pris och att få ett så fint kvitto känns helt fantastiskt. Hela kontoret har verkligen arbetat målfokuserat varje dag och vi är ett bra gäng som stöttar och lyfter varandra i vardagen, säger hon.