Mohv stärker upp i både Malmö och Uppsala.

Nour Kalil och Mikael Martis. BILD: Mohv

Nour Khalil är deras nya stjärna i Malmö som kommer färsk från utbildningen.

– Efter tre års studier känns det riktigt bra att äntligen vara färdig och komma i gång. Resan har både varit tuff och rolig, men det var så värt det. Det känns extra bra att jag hamnat på Movh Hyllie med de absolut bästa och härligaste kollegorna, säger hon själv.

Också Uppsala stärker sitt mäklarteam ytterligare, och det med Mikael Martis. Hans resa till att bli mäklare tog lite längre tid än beräknat då hans ”rygg valde att ha lite diskbråck”, vilket innebar en akut operation och därmed förlängd studietid.

– Jag har alltid känt att jag haft kontoret och övriga Mohv i ryggen längs hela denna resa – samt min fru, som pushat och stöttat mig i alla väder. Hon är en stor anledning till att jag är där jag är i dag, säger han.