Ingen rast, ingen ro på Erik Olsson.
Nu presenterar de fyra nya mäklare runtom i Sverige, och ett sprillans nytt franchisekontor i Alingsås.

Sofia Bengtsson, Jonathan Jutbo, Charlotte Fornander, Pim Janjam och Linda Segerdahl. BILD: Erik Olsson

Sofia Bengtsson tar steget från koordinator till mäklare på Erik Olssons kontor i Nyköping, medan Jonathan Jutbo som en av mäklarna på Hoome i Sundsvall nu blir en del av Erik Olsson i samma stad. Han har flyttat tretton gånger i livet och vet vad som är viktig som kund när man ska sälja eller hitta sitt hem, och i Sundsvall ligger fokuset på Timrå.

I Hovås börjar Charlotte Fornander som har arbetat som företagsmäklare i tio år och därmed sålt många kommersiella fastigheter genom åren, och till Hammarby Sjöstad i Stockholm går Pim Janjam till Erik Olsson som sitt första jobb – hon beskriver sig som driven, resultatinriktad och lyhörd.

Sist men inte minst har Linda Segerdahl precis tagit klivet över till Erik Olsson, där hon som franchisetagare är på gång att öppna ett kontor i Alingsås.

– Jag har jobbat som mäklare sedan 2018 och har har tidigare varit på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Alingsås. När chansen gavs att starta upp ett nytt kontor med Erik Olsson på en redan känd marknad var valet inte svårt, säger hon själv.