Alexander Syvertsson. BILD: Fastighetsbyrån

I december anställde Fastighetsbyrån elva nya medarbetare. En av dessa var Alexander Syvertsson som började på kontoret i Danderyd i Stockholm och närmast kommer från Notar i Solna.

Han gick direkt in som partner och säger själv att det känns jättebra.

– Jag har lärt mig så mycket på den lilla tiden jag nu varit här och det är så kul att komma in till jobbet. Jag har blivit mottagen på bästa sätt, vi har en fantastisk stämning på kontoret och alla är väldigt hjälpsamma och tar sig tiden att gå igenom mina frågor.

Alexander Syvertsson registrerades 2017 och säger att det var omöjligt att säga nej till Shervin Hashemi och Mattias Mardini, franchisetagarna på Danderydskontoret.

– De har gjort ett otroligt jobb under förra året och när möjligheten kom kände jag att det inte gick att tacka nej till att dels få jobba med de kollegor vi har på kontoret och dels med de verktyg som fick höra var så bra och jag nu också fått uppleva personligen.

De övriga nya är Martin Hansson, försäljningschef i Ystad, Fabian Siller, property finder i spanska Marbella, Jacob Svitser, mäklare i Skövde, Niklas Sahlin, mäklare i Sundsvall, Anna-Karin Lindmark, mäklare i Trosa, Caroline Nilsson, mäklarassistent också i Trosa, Jonna Grimsåker, blivande mäklare i Ed, Herman Tröjbom och Linnéa Friberg, mäklarpraktikanter i Gävle respektive Knivsta och Sergei Pisnoi, säljare i Torrevieja.

Dessutom blev fem mäklare nya partners: Srdjan Vejnovic, Vala Theander, Tina Edler, Sofie Marklund och Anna Andersson, och två blev franchisetagare: Aram Soma och Louise Andersson.