Christopher Olsen. BILD: Fastighetsbyrån

Nu välkomnar Fastighetsbyråns kontor på Södermalm i Stockholm Christopher Olsen i sitt hägn. Han har sex års erfarenhet av mäkleri både i Uppsala och på Kungsholmen, också i Stockholm, vilket gör honom till ”en mycket erfaren och kvalificerad medarbetare för vårt team”.

Han är själv mycket entusiastisk inför sitt nya jobb.

– Jag är verkligen glad över att få jobba med teamet på Fastighetsbyrån Södermalm och ser fram emot att lära mig allt om verksamheten, området och använda de digitala verktygen för att hjälpa kunderna att hitta sina drömboenden, säger han.

Christopher Olsen kommer att vara en viktig del av teamet, som är glada att ha honom ombord. Hans erfarenhet och entusiasm kommer att bidra till att göra kundernas fastighetsaffärer så lätta och smidiga som möjligt, och teamet ser fram emot att arbeta tillsammans.18