Nu öppnar Våningen & Villan sitt sjunde kontor i staden där allt började, Malmö.
Detta ligger i Malmö Öster och rattas av likaledes nya delägaren Lidija Jakob.

Det nya kontoret på Ahrenbergsgatan. BILD: Våningen & Villan.

– Visst blåser det snålt på bostadsmarknaden men draken lyfter i motvind. Med en så otroligt kompetent mäklare som Lidija Jakob i spetsen för den här satsningen är jag inte ett dugg nervös. Lidijas starka driv, nätverk och team gör att det här kommer att bli succé, säger Johan Linde, grundare och koncernchef på Våningen & Villan, i ett uttalande.

Han säger att koncernens expansion framåt är både nationell och internationell, men att de också vill stärkas på befintliga orter.

Lidija Jakob har med sig Patrik Truedsson från start på det nya kontoret, efter nyår kommer en tredje mäklare och så småningom räknar de med att vara fyra.

– Som jag har längtat efter detta! Jag har mäklat i och omkring Malmö i många år nu och den här satsningen har jag drömt om att få göra länge. Att det nu går i lås känns otroligt inspirerande. Jag känner tacksamhet och ödmjukhet, men framför allt är jag och mitt team taggade till tänderna. Framåt, säger Lidija Jakob själv.