I september anordnade HusmanHagberg sitt uppmärksammade affärsläger i Järvsö för andra året i rad. För kedjan är det en självklarhet att forma framgångsrika franchisetagare, men även hållbara sådana – något som blir extra viktigt nu när vi går in i en tuffare bostadsmarknad.

Vi har pratat med Jim Palmquist, kedjans försäljningschef, och Robert Brederman, ansvarig för ledarskap och utbildning.

Vad innebär HusmanHagbergs business camp?

– Det är en arena för våra medarbetare, där de får chansen att utvecklas, dela med sig av erfarenhet och kombinera teori med praktisk träning, såväl fysiskt som mentalt. Vi vill inte bara skapa den bästa mäklaren, utan även den mest hållbara, säger Jim.

Vad får man lära sig?

– Förra året lärde vi ut hur man bygger ”laget före jaget”, och detta året fokuserade vi på att bygga ”jaget före laget”. För att bli en bra ledare krävs det nämligen inte bara att man förstår gruppen, utan också att man förstår varje enskild individ. Det då man blir som bäst, tillägger Robert.

Hur jobbar HusmanHagberg med att skapa framgångsrika franchisetagare?

– Precis som i alla kedjor, jobbar vi med säljträning och utbildning av olika slag. Men det som gör HusmanHagberg unika är inte Vad vi gör, utan Hur vi gör det, konstaterar Robert.

– Här är det äkta. Visst kan vi åka iväg utomlands och lyxa till det, men vi kan också sitta i en bastu med en långburk och bara umgås, efter att ha paddlat kajak ihop i 10 km. Vi lär känna varandra på riktigt och det är det som skapar den starka gemenskapen som karaktäriserar HusmanHagberg, säger Jim.

Vad säger deltagarna?

– Jag har nog aldrig känt mig så laddad och taggad på att återföra denna kunskap på mitt kontor för nya nivåer, säger Sandra Apelqvist på HusmanHagberg Gällivare.

– Tack för givande ledarskapsdagar men framförallt tack alla drivna eldsjälar i HusmanHagberg-familjen som engagerar, uppmuntrar och delar kunskap och erfarenhet. Kommer hem full med energi och entusiasm, säger Samija Hondo på HusmanHagberg Vaggeryd.

3 anledningar till att bli en del av HusmanHagberg

  1. Möjligheternas företag. Här avgör du själv hur långt du vill nå. Vi har haft nyexade mäklare som blivit franchisetagare på bara 3 år.
  2. Nationellt företag med lokal prägel. Vi finns i hela Sverige och i Spanien, och ändå kan du driva ditt lokala kontor så som du vill. Du är experten.
  3. Tydliga värderingar. Vi är äkta, passionerade vinnare som har väldigt kul ihop och ser varje enskild individ.

Vill du också bli en del av framgången på HusmanHagberg? Besök karriar.husmanhagberg.se eller kontakta rekryteringschef Christian Hjort på christian.hjort@husmanhagberg.se eller 070-536 02 88