Nils Lagerlöf. BILD: Husman Hagberg

Nu öppnar Husman Hagberg kontor i Sigtuna. Bakom spakarna står Nils Lagerlöf, som har över 20 år i branschen – inte bara som mäklare utan också som franchisetagare. Närmast kommer han från Husman Hagbergs kontor i Uppsala, som han drev tillsammans med Jan Liljeqvist. Den senare blir kvar, medan Nils Lagerlöf återvänder till hemorten Sigtuna.

– Förutom att kunna fastighetsmarknaden i Sigtuna väldigt bra är det även min hemort, vilket gör att jag har väldigt god lokalkännedom och träffar på mina kunder i vardagen. Jag blir den lokala mäklaren på riktigt, säger han själv i en kommentar.

På Husman Hagbergs huvudkontor är man positiva till det nya kontoret.

– Det känns otroligt roligt, dels för att vi som kedja fortsätter att expandera, men i synnerhet för att det är just med Nils i spetsen. Han är en erfaren och skicklig mäklare som kommer att ta marknaden med storm, säger vd Fredrik Kjell.

Nils Lagerlöf siktar på att bli den största aktören i Sigtuna.

– Det kommer kanske att ta ett par år, men det är dit jag siktar och jag tror absolut att det kommer att hända.