Nu förstärker Bjurfors kontor i Uppsala med Karl Nordström, och kallar honom mäklaren som tänker med både hjärta och hjärna.

Karl Nordström. BILD: Bjurfors

Karl Nordström jobbade som bilförsäljare i många år och råkade då på en kontorschef på en mäklarfirma i Uppsala – och hon blev så imponerad av hans driv att hon lockade över honom till mäklaryrket.

– Jag har aldrig trivts särskilt bra i skolbänken och hade siktet inställt att jobba mig uppåt i karriären inom försäljning. Men när erbjudandet om att studera till mäklare kom så kändes det ändå som något som var värt att ta fram skolböckerna för, säger Karl Nordström i en kommentar.

Det gick bra och han fick sin licens 2018, och nu är det alltså dags för nästa steg i karriären när han börjar på Bjurfors Uppsala.

– Jag har stött på både Marcus Höglund och Robin Gelinder i olika sammanhang, inte minst när jag och min sambo själva skulle köpa vår bostad. Jag kände att jag klickade med dem båda två och att de stod för värderingar jag också uppskattar högt, säger Karl Nordström.

Den senare tillträdde som franchisetagare så sent som i augusti och blev då den tredje i ägartrion, vilken även består av Andreas Ödman. Robin Gelinders mål är att driva verksamheten till nästa steg.

– Att rekrytera Karl är definitivt ett steg i att ta ytterligare marknadsandelar här i Uppsala, säger han.