Du som har gått en utbildning till fastighetsmäklare om minst 120 hp har nu möjlighet att läsa en Top-up degree med inriktningen International Business Management.
FEI har i samarbete med Coventry University i Storbritannien lanserat nya Top-up degrees – utbildningar för personer som vill bygga på sina tidigare högskolestudier till en internationell universitetsexamen.

FEI är den enda utbildningsaktören i Sverige som erbjuder Top-up degrees, i ett unikt akademiskt samarbete med Coventry University i Storbritannien. Utbildningarna genomförs på engelska, på plats hos FEI i Stockholm eller online via hybridformatet FEIFLEX. Det går att studera på heltid under 1 år eller på deltid under 2 år. Det går därmed att välja studietakt utifrån egna förutsättningar och även arbeta parallellt med utbildningen. Top-up degrees berättigar till studiemedel från CSN.

För fastighetsmäklare med en utbildning som omfattar minst 120 hp finns möjligheten att läsa en Top-up degree som ger bredare kunskaper inom företagsekonomi med fokus på management. Utbildningen leder till en examen utfärdad av Coventry University med beteckningen Bachelor of Science (Honours) in International Business Management. Det bedöms som en svensk kandidatexamen enligt Universitets- och högskolerådet, UHR.

Nästa utbildningsstart sker den 23 januari – sista ansökningsdag är den 15 november. Läs mer här: https://www.fei.se/utbildning/bsc-hons-international-business-management-top-up/