Amanda Rabogliatti. BILD: Agency by A

Efter tio år på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, varav fyra som franchisetagare, har Amanda Rabogliatti nu bestämt sig för att starta eget. Den nya byrån heter Agency by A och Amanda Rabogliatti själv säger att hon vill driva ett företag som sticker ut genom rolig och unik design.

Det ska vara enkelt men samtidigt lekfullt.

– Jag tycker att mäklarbranschen på många sätt kan vara väldigt stel och fyrkantig. Jag tror att kunden behöver mer lättsamhet för att få en fulländad kundupplevelse. Design blir också mer och mer viktigt, och att presentera bostaden med styling och fantastiska bilder ska vara en självklarhet, säger hon.

Kontoret ligger i Göteborg, som hon menar inte har lika många nya varumärken i mäklarbranschen som Stockholm.

– Därför tycker jag att det är viktigt att få fram att det gäller att våga sticka ut. Jag vill vara en symbol för att folk ska drömma stort och fortsätta att sträva efter dem – både på mäklarnivå men också för mina kunder, säger Amanda Rabogliatti.