HusmanHagberg i Sundbyberg blev ett av kedjans bästsäljande kontor i Sverige 2021. Men vad ligger bakom framgången, och hur bygger man ett framgångsrikt mäklarkontor? Vi har pratat med tre av franchisetagarna där, som även driver kontoret i Solna: Sebastian Scherdin, Siyar Hamidanoglu och Jessica Toubal, varav den förstnämnda även är kedjans bästsäljande mäklare.

Kort om franchisetagarna
Sebastian är HusmanHagbergs bästsäljande mäklare som senaste året omsatt över 10 miljoner kr i provision. Han har varit mäklare sedan 2017.

Siyar har jobbat som mäklare sedan 2005, har stor erfarenhet av att driva flertalet kontor och har jobbat på HusmanHagberg under nästan hela sin karriär.

Jessica blev mäklare år 2016 och har sedan dess vunnit fina utmärkelser som en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna i Sundbyberg.

Hur bygger man ett framgångsrikt kontor?

– Vi satsar väldigt mycket på att bygga ett starkt lag, säger Jessica. Varje vecka har vi säljträning, ringtävling och möten där vi går igenom det aktuella läget och hur vi kan jobba som bäst, både i grupp och enskilt.

– Den enskilda individen är också något vi har stort fokus på, säger Sebastian. Varje person är unik, med egna egenskaper och mål – och då behöver man frihet att jobba så som passar en själv bäst. Därför jobbar vi med individuella planer och frihet för våra mäklare. Kombinationen av både laget och jaget är nog det som skapat vår framgång.

Hur är det att jobba på HusmanHagberg?

– Det är otroligt roligt, och den familjära stämningen som alla pratar om genomsyrar hela kedjan. Sen är det en platt organisation, där jag som individ lätt kan ta kontakt både med huvudkontoret och andra kontor. Man känner ett starkt stöd och trivs otroligt bra, och det är därför jag har varit kvar så länge, säger Siyar.

Ta chansen att bli en del av framgången i Solna

Vill du också bli en framgångsrik mäklare som omsätter lika mycket som HusmanHagbergs bästsäljare Sebastian? Just nu söker kontoret i Solna en person som vill ta sig an den rollen. Ta chansen och sök redan idag.

Mer info hittar du på: https://bit.ly/HH-Solna-MV