Uppsalasonen Ludvig Tidblom är född i Svartbäcken men uppvuxen i Bärby Hage. Nu är han tillbaka i Svartbäcken men framför allt är han Riksmäklarens senaste tillskott.
– Jag brinner för att hjälpa alla mina kunder och göra dem nöjda och glada, säger han.

Han började sin karriär på Riksmäklaren redan på gymnasiet när han praktiserade på ekonomiavdelningen.
– Tanken var att jag skulle vara med vår ekonomichef Christina men jag hoppade in och hjälpte till lite överallt, säger han.

Ganska snart blev Ludvig Tidblom erbjuden extrajobb som receptionist och jobbade extra under gymnasietiden. I trean på gymnasiet blev extrajobbet ännu roligare när han började assistera mäklarna.
– Som mäklarassistent fick jag inblick i arbetet och bestämde mig för att börja plugga till mäklare i Gävle direkt efter gymnasiet.

Under studietiden fortsatte Ludvig Tidblom att kombinera praktik och extrajobb på Riksmäklaren. Så nu när han är klar mäklare är han redan erfarenhet, har snabbt kommit in i arbetet och redan hunnit gjort flera affärer.
– Det känns extra kul nu att ha egna uppdrag där jag kan jobba helt på egen hand på mitt sätt. Samtidigt har jag massor av bra kollegor som jag kan bolla idéer med. Vårt sätt att jobba, med konceptet mäklaren genom livet, passar mig perfekt.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.