Erik Olsson Fastighetsförmedling fortsätter att rekrytera nya namn och den här gången rapporterar vi om tre rekryteringen spridda över landet, Stockholm, Göteborg och Sandviken har fått förstärkning.

Hanna Axdahl, Hanna Vasic och Synnöve Jemt.

Hanna Axdahl är fastighetsmäklare i Stockholm med fokus Södermalm. Som mäklare är hon noggrann, lyhörd och målinriktad. Hanna har flera års erfarenhet inom service och ser alltid till att ha kunden i fokus och att hålla hög kvalitet genom hela försäljningen.

Hanna Vasic är fastighetsmäklare i Göteborg med Tuve som sitt fokus. Hanna har god lokalkännedom, höga ambitioner och är hundra procent engagerad i varje försäljning. Hennes mål är att kunden ska bli så nöjd att hen rekommenderar Hanna till sina nära och kära. 

Synnöve Jemt är fastighetsmäklare i Nyköping. Hon uppnår hög kundnöjdhet och kvalitet i varje försäljning tack vare gedigen erfarenhet, god lokalkännedom, engagemang, driv och lyhördhet till vad kunden önskar för skräddarsydd lösning. 

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.