Mohv öppnar nu sitt sjunde kontor i Skåne, denna gång i Svedala. Håller i spakarna gör Katarina Bajric, Åsa Öjes och Yessica Thornsäter, där den senare redan driver Mohv i Malmö sedan tidigare.

– Vi har sett en ökad flyttström mellan Malmö och Svedala de senaste åren och det känns som ett naturligt steg att expandera och erbjuda Svedalaborna en mer dedikerad och kvalitativ mäklartjänst, säger hon i ett uttalande.

Trion har arbetat tillsammans i Malmö under lång tid och säger att de kompletterar varandra.

– Yessica med sin organisatoriska förmåga att driva ett kontor i rätt riktning, Åsa med sin lokala expertis i området och jag med min kunskap om rekrytering och säljstruktur. Vi är en vinnande trio helt enkelt, säger Katarina Bajric.

Mohv är i en expansionsfas och har öppnat nio nya kontor det senaste året, med fler på gång.

– Att våra befintliga franchisetagare och mäklare fortsätter att växa både som företag och individer är vi otroligt stolta över, och det bekräftar vår affärsidé. Vi ska locka till oss de bästa medarbetarna och vi ska ge dem branschens bästa karriärmöjligheter, säger Mohvs etableringsansvariga Annica Orling.

Mohv Svedala utgår inledningsvis från kontoret i Malmö.