Jenny Persson, chefredaktör

Det nya numrets tema är framgångsfaktorer och tillsammans med en rapport från Guldhemmet – galan som just firar branschen – är det ett riktigt framgångsnummer.

Men vad definierar en framgångsrik mäklare? Är det den som förmedlar de dyraste objekten? Den som håller hela vägen? Den som lyckas kombinera arbete och fritid? Vi bad några profiler i branschen svara på frågan hur de ser på framgång, kolla in sidorna 6-15 i papperstidningen för att se om du håller med dina branschkollegor. Där hittar du även coachens bästa tips på enkla vanor för att bli hållbart högpresterande.

En mäklare som prisats för sin framgång är Mohammed Mouaid, som tog hem titeln Årets mäklarpersonlighet 2021 på Guldhemmet. Hans väg till en mäklarkarriär var inte självklar, och hans resa är värd att inspireras av.

Senaste numret har även en intervju med Mäklarsamfundets nye vd, Jonas Rosén. Han är en resultatinriktad visionär som känner branschen sedan tidigare, och nu ser fram mot att få vara med att göra skillnad i medlemmarnas vardag.

Tidningen är tillbaka med nytt nummer i september, så vi passar på att önska en härlig sommar. Och som vanligt finns vi på webben, nyhetsbreven och i sociala medier mest hela tiden. Trevlig läsning!

Jenny Persson, chefredaktör

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.