Hampus Häggström har efter tre års studier vid högskolan i Gävle nu börjat jobba på Svenska Mäklarhuset i Solna.

– Efter lång kontakt med flertalet företag, både inom SMH och utanför, landade det till slut i att börja jobba för Linus von Hofsten och hans fantastiska team i Solna, säger Hampus Häggström själv, som haft kontakt med SMH redan sedan första året som student.

Han är laddad till tänderna och ser fram emot att äntligen vara i gång med det han kämpat för att nå under de tre åren i skolan.

– Jag ser fram emot att utvecklas i min roll som fastighetsmäklare och att kunna inspireras och lära mig av alla duktiga mäklare som finns på arbetsplatsen och i branschen. Det finns mycket nytt att lära sig men det är också något jag är beredd på och jag är villig att lägga ner tiden, säger Hampus Häggström.

Hans mål är att alla han träffar ska känna sig trygga oavsett om det är säljare eller köpare.

– Och att skapa långsiktiga relationer.