Kristina Forsgren och Irja Amolin. BILD: Bjurfors

I takt med att Bjurfors växer vill de förstärka affärsutvecklingsteamet. De har därför rekryterat Kristina Forsgren som ny affärsutvecklare, där hon ska utveckla produkter, tjänster och koncept för att underlätta kundresan.

– Jag är väldigt glad att Kristina valt att komma till oss. Med hennes breda erfarenhet av affärsutveckling och försäljning kommer vi att kunna vässa vårt kunderbjudande ytterligare, säger Irja Amolin, chef för affärsutveckling på Bjurfors, i en kommentar.

Kristina Forsgren kommer närmast från en roll som chef för nyproduktion på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och ser fram emot att vara med på Bjurfors resa.

– Jag hoppas kunna bidra till ökade marknadsandelar men även till nöjdare kunder över tid, säger hon själv.