Nu lanserar Boneo en helt ny hemsida och med den också en ny grafisk profil.
Motivet är att utmana marknaden för att bli ”bostadsportalen för alla som ska köpa och sälja bostad nu”.

Boneos nya look.

Sajten är tänkt att göra det så enkelt som möjligt för köpare att hitta bostäder direkt, och för säljare att hitta dessa köpare.

En ny funktion är Boneo Match, där bostadsägare kan skriva in uppgifter om sin bostad och få den matchad mot besökarna på sajten. Det kan ge en indikation över hur efterfrågad bostaden är.

– Vi är väldigt glada över att lansera den nya versionen av Boneo. Vårt mål är att vara den självklara platsen för alla som ska köpa och sälja bostad nu. Våra köpare har den högsta köpbenägenheten och vi arbetar med tjänster för att hitta skarpa spekulanter till alla bostäder, så att vi kan driva in riktiga budgivare och potentiella köpare istället för bara trafik och besökare som surfar runt för skojs skull, säger Fredrik Engdahl, vd på Boneo, i ett uttalande.

Planen är att fortsätta tillväxttakten med nya satsningar i år.

– Efter lanseringen av den nya sajten kommer vi inom kort även att släppa vår första mobilapp med några spännande och nya funktioner. Vi har hittills växt med 50 procent under 2022 och målet är att växa med minst hundra procent, säger Fredrik Engdahl.