En försommarvarm majdag hade vi på Mäklarringen en bejublad och efterlängtad kickoff på restaurang Hasselbacken på Djurgården i Stockholm. Det var mer än 2 år sedan som vi alla fick träffas och längtan efter alla kollegor, runt om på alla lokalkontor, har varit stor.

Vi hade temat ”Det ska vi fira” och dagen inleddes med mingel med våra samarbetspartners och en inspirerande föreläsning av Magnus Helgesson. Efter ett uppskattat besök på ABBA museet tog middagen med prisutdelning vid. Vår konferencier för kvällen Peter Rylander hade tio priser att dela ut under kvällen och vi vill verkligen lyfta och höja våra duktiga medarbetare. Både de som fick lyfta glasstatyn och de som finns runt omkring på alla kontor som ser till att våra mäklare kan göra ett så fantastiskt bra jobb.

KLUBB 33 BÄST OMSÄTTNING – FILIP GRÖHOLT

ÅRETS MÄKLARE FLEST AFFÄRER – KAROLINA ASPLIND

ÅRETS RAKET – CAMILLA LINDQVIST

ÅRETS MEST TRANSPARENTA MÄKLARE – JOHANNES AYDIN

ÅRETS ROOKIE – OLIVIA ISAKSSON

ÅRETS KONTOR SVERIGE – UMEÅ

ÅRETS MÄKLARE BÄST UTVECKLING – SOPHIE HAGELIN

ÅRETS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE – FILIP GRÖHOLT

ÅRETS KONTOR UTLAND – COSTA DEL SOL

ÅRETS MÄKLARE HÖGST OMSÄTTNING – KAROLINA ASPLIND

Ett stort GRATTIS till er alla!

Mäklarringen är en medlemsägd kedja med ett 50-tal kontor runt om i Sverige och utlandskontor i Albanien, Cypern, Frankrike, Portugal, Spanien och Turkiet.

Vår låga personalomsättning, höga lojalitet bland kontorsägarna och en familjär atmosfär med vinnaranda och stark intern lojalitet är vad du blir en del av som anställd eller ägare i Mäklarringen.

På Mäklarringen arbetar vi med två värdeord som genomsyrar vår företagskultur, vår hela verksamhet och vartenda arbetsmoment – hjärta och resultat. Vi hjälper människor med deras största affär i livet, deras trygghet, deras hem. Vi hjälper dem vidare i livets alla skeden och det förtroendet är vi stolta över att få förvalta. Vi tror därför att den bästa fastighetsmäklaren arbetar med hjärtat och drivs av ett enastående resultat.

Delar du vår värdegrund, är du helt rätt person för Mäklarringen!