Nyligen kunde vi läsa att Karriärföretagen utsett HusmanHagberg till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för andra året i rad. Något som ligger bakom är att de satsar oerhört mycket på att utveckla sina medarbetare.
Vi har pratat med HusmanHagbergs försäljningschef Jim Palmquist och ledarskapsansvarige Robert Brederman för att få veta mer.

Hur jobbar ni med sälj & ledarskap på HusmanHagberg?

– Vi utvecklar våra mäklare, franchisetagare och kollegor till att bli så bra de bara kan. Därför satsar vi mycket på regelbundna säljträningar, utbildningar och affärsläger där vi åker ut och tillämpar teorin i praktik, säger Jim.

– Varje mäklare och kontor är unikt. Därför jobbar vi också mycket med den individuella kraften i människan i stället för en modell där alla gör likadant. Det är något som visat sig vara väldigt framgångsrikt, säger Robert.

– Något jag tror är unikt för HusmanHagberg är att vi på huvudkontoret blir personligt engagerade i våra kollegors utveckling. Exempelvis åker jag runt i hela Sverige för att hålla i personliga träningar med kontoren, i stället för att hyra in någon extern konsult, fortsätter Jim.

Vad kan man förvänta sig i sin karriärsutveckling på HusmanHagberg?

– Är man engagerad i sitt jobb, kan man snabbt gå från ny mäklare till franchisetagare. Men resan tar inte slut där. Vi tror på ständig utveckling av dig som person, vare sig du är erfaren eller helt ny, säger Robert.

– Förutom att förse dig med verktyg, är vi också måna om att fråga vilka behov och mål du har för att tillsammans göra upp en plan som funkar för just dig, tillägger Robert.

– Här råder dessutom frihet under ansvar. Vi tror på att våra medarbetare på kontoren är experter på sin marknad, och därför får de själva välja hur de vill bygga upp sin affärsstrategi, inom ramarna för varumärket förstås, säger Jim.

Har ni några avslutande ord?

– ”Det är sällan någon slutar på grund av ett tydligt ledarskap”, säger Robert.

– ”Proffs tränar”, säger Jim. Precis som ett fotbollslag tränar inför matcher, behöver duktiga mäklare också göra det. Tränar man, blir man bättre. Äkta passionerade vinnare, som vi säger på HusmanHagberg.

Vill du också bli en del av framgången på HusmanHagberg? Besök karriar.husmanhagberg.se eller kontakta rekryteringschef Christian Hjort på christian.hjort@husmanhagberg.se eller 070-536 02 88