Årets mäklare utland för Fastighetsbyrån är Christina Norwood, som går att hitta i spanska Torrevieja. Priset går till den med höga provisionsintäkter och hög kundnöjdhet, men dessutom sålde hon flest småhus utomlands 2021.

– Christina Norwood har länge varit en av Fastighetsbyråns toppmäklare i Spanien och varit nära att bli Årets mäklare flera gånger. Det är otroligt välförtjänt att hon nu får utmärkelsen. Hon är kunnig, driven och väldigt uppskattad av sina kunder, säger Martin Posch, affärsområdeschef för Fastighetsbyrån utland i en kommentar.

Samtidigt tilldelades Mar Menor Murica utmärkelsen Årets kontor utland, med motiveringen att de under lång tid har presterat på en mycket hög nivå med imponerande stabilitet.

– Detta är ett kontor som imponerade under det besvärliga 2020 och fortsatte imponera under 2021. Viljan att hitta nya affärsmöjligheter samt en prestigelös kultur att alltid ge allt ger en härlig atmosfär på kontoret, säger Martin Posch.

Andra som fick priser var Anna Williams i Alicante, för Årets lägenhetsmäklare, Pontus Ölander i Estepona för Årets nyproduktionsmäklare och som Årets rookie Mattias Rosenlund på Palma de Mallorca.