Svenska Mäklarhuset expanderar i Skåne med att öppna kontor i Landskrona. Bakom ratten som franchisetagare står Malin Strid, som kommer att jobba tillsammans med Louise Tygård, Sophie Wennerberg och Susanne Durgaram.

– Vi har varit aktiva som mäklare i Landskrona sedan 2015 och alla har dessutom en anknytning till kommunen. Vi är väldigt glada över att få vara verksamma i en kommun med så mycket framåtanda, säger hon i ett uttalande.

Alla i gruppen har en bred erfarenhet och några har tidigare arbetat i Malmö och Helsingborg men ”brinner för kommunen”. Det började med att de fick ett uppdrag att sälja ett nyproduktions projekt i kommunen.

– Sen har projekten blivit fler och Landskrona som kommun har haft en helt otroligt fin utveckling. Vi tycker att det har varit väldigt kul att få sälja in staden vi själva är uppväxta i, säger Malin Strid.

SMH:s grundare Niclas Spång välkomnar kvartetten till kedjan.

– Det är fantastiskt kul. Vi delar värderingar och inställning till hur ett framgångsrikt mäklarkontor ska drivas, säger han.