Ambassadör Fastighetsmäkleri, med konceptet att vem som helst kan tipsa om köpare och säljare och då få en del av mäklararvodet, öppnar nu ett nytt kontor i Åre.

– Detta är verkligen ett stort steg för oss, Åre har varit med i våra tankar redan från början och vi är otroligt stolta att nu äntligen öppna kontor där, säger Christian Enström, en av Ambassadörs grundare, i en kommentar.

Kontoret kommer att ligga i centrala Åre och har redan fått ansvaret för ett nyproduktionsprojekt i Storlien.

– Vi kommer självklart att göra detta med en fantastisk mäklare som varit verksam i branschen under många år och är certifierad för nyproduktion, Michael Björkung. Det här hade inte varit möjligt utan honom, säger Per Johansson, den andra av grundarna.

Michael Björkung, som närmast kommer från Mäklarhuset i Vaxholm och nu kliver in som partner, kommer inte bara att arbeta med nyproduktion utan även med villor och bostadsrätter i Åre med omnejd.