Hur gör man egentligen mäklarkarriär i raketfart? Det vet Patrik Skarström och Rebecca Löwå på HusmanHagberg. Båda började sina karriärer som ambassadörer och klev efter bara ett fåtal år in som franchisetagare: Patrik på Göteborg Hisingen och Rebecca på Stockholm Östermalm. Men hur lyckades de nå sådan framgång på så kort tid? Det ska vi ta reda på.

Hur kom ni igång med er mäklarkarriär?

– Det var redan under min studietid, säger Patrik. Jag träffade HusmanHagberg på ett studentevent och blev därefter ambassadör och praktikant på kontoret i Göteborg Hisingen. Efter att ha jobbat som mäklare där i 1,5 år tog jag upp frågan om att bli franchisetagare, och fick förtroendet. På den banan är det.

– Jag började också min karriär som ambassadör och praktikant, säger Rebecca. Efter examen började jag mäkla på kontoret i Stockholm Vasastan och Östermalm, och nu klev jag in som franchisetagare. Det har bara gått tre år, men mycket har hänt!

Hur lyckades ni ta så stora kliv så snabbt?

– Vi har ett väldigt bra ledarskap på kontoret, med tydliga mål för både kontoret och en själv, säger Rebecca. Det har alltid varit möjligt att prestera.

– Här i kedjan blir man också uppmärksammad, vare sig man är ny eller erfaren. HusmanHagberg är duktiga på att hylla och fira framgångar, vilket är viktigt för ens utveckling och driv.

– Jag hade stor stöttning av franchisetagaren Jonas på kontoret, berättar Patrik. Att se hur han jobbar samtidigt som han pushade mig att bli bättre gjorde att jag kunde utvecklas snabbt.

– Vi har fått väldigt många högpresterare här på HusmanHagberg och det visar att vi inte bara är en familjär kedja, utan även vinnare, konstaterar han.

Varför valde ni just HusmanHagberg?

– Det finns många möjligheter här, säger Patrik. Jag ville utvecklas och driva ett kontor på sikt, och den möjligheten fick jag här.

– Jag har träffat många kedjor men aldrig fått sådan bra känsla som jag fått av HusmanHagberg, och därför var valet enkelt, berättar Rebecca. Det är unikt att vara en så stor kedja och samtidigt ha en så god sammanhållning.

Vad vill ni säga till någon som funderar på att bli en del av HusmanHagberg?

– Gör det! Jag fick en fantastisk start med möjlighet att klättra i karriären, vilket jag gör hela tiden, berättar Rebecca. Och jag har kul varje dag. Att gå till kontoret känns som att komma hem.

– Jag rekommenderar HusmanHagberg alla dagar i veckan, så tveka inte! Ta kontakt med huvudkontoret eller ett lokalt kontor, och påbörja en dialog. Det tror jag är en bra väg in till inte bara en framgångsrik kedja, utan även en framgångsrik karriär.

Vill du också bli en del av framgången? Besök karriar.husmanhagberg.se eller kontakta rekryteringschef Christian Hjort på christian.hjort@husmanhagberg.se / 070-536 02 88