Nu i november hölls Mäklarmatchen, ett padelevent för mäklarbranschen, i Mölndal. Arrangörer var Raksystems Independia, Nordic Försäkring och Värderingsdata och deltog gjorde mäklare från flera olika byråer.

– Som vi har längtat efter att få arrangera ett fysiskt event. Det kunde inte ha blivit mer lyckat. Stämningen var på topp, mäklarna var enormt laddade och taggade och bjöd på fint spel och givetvis en stark vinnaranda, säger Joachim Jansson, key account manager på Raksystems Independia, i en kommentar.

Verksamhetschefen Anna Polgary håller med.

– Att vi nu äntligen fick möjlighet att vara värdar för ett sådant här event gör att man får blodad tand. Ser redan fram emot att få anordna fler padelevent i fler städer, säger hon.

Eventet gick av stapeln på Every padel Åby arena, och Annelie Lännestad på Raksystems Independias marknadsavdelning låter hälsa att eftersom det blev så lyckat och uppskattat är planeringen redan igång för ett nytt event.