Igår rivstartade årets event – 25 talare från den globala fastighetsmäklarbranschen delar med sig av kunskaper och insikter från världens alla hörn. För dig som missade första avsnittet har du nu chans att streama innehållet i efterhand.

Idag kl. 15.00 släpps avsnitt nummer två där vi bland annat har med oss Stefan Bjärkefur grundare av Quedro som en av dagens två keynotes. Missa inte heller Carl-Johan Troedsson, Global Head of Marketing på Blok som pratar om vad morgondagens husägare förväntar sig av framtidens fastighetsmäklare, eller varför inte lyssna in på Carl-Fredrik Mandrapa Olsson, Head of Professional Services Adfenix, när han talar om vikten av att kunna härleda dina marknadsföringsinsatser till faktiska resultat.

Vi har en otroligt innehållsrik eftermiddag framför oss med allt ifrån keynotes, paneldiskussioner, intervjuer av framgångsrika fastighetsmäklare mm.

Se till att besöka hemsidan nedan för att kostnadsfritt ta del av Real Conf. 2021: https://www.adfenix.com/real-conf