Den 8 – 10:e november äger Real Conf. 2021 rum med fler än 25 talare från fastighetsmäklarbranschen världen över. Under tre dagar, 1.5h per dag, avhandlas en rad olika ämnen såsom kundresan, digitalisering, marknadsstrategi, framtidsspaningar och mycket mer.

Douglas Driscoll grundare och VD av Starr Partners i Australien kommer bland annat att prata om bostadsportalernas framfart i Australien. Här finns otroligt mycket insikter och erfarenheter att hämta för dig som är verksam på den svenska marknaden. Kanske kan Douglas avslöja vad nästa steg för bostadsportalerna i Sverige kommer att bli.

När det kommer till bostadsportalernas framfart är just Australien en marknad många intressenter tittar på, missa inte Douglas session “Risks and Benefits of Portals for Estate Agents” den 8:e november.

Se till att besöka hemsidan nedan för att läsa mer om årets program och talare under Real Conf. https://www.adfenix.com/real-conf

Real Conf. äger rum mellan den 8-10 november, är helt kostnadsfritt och streamas enkelt därifrån du befinner dig. Låt dig inspireras och lära dig mer kring hur några av branschens smartaste hjärnor agerar i den digitala arenan.

OBS!
För dig som anmäld kommer det även finnas möjlighet att streama innehållet i efterhand.