Under 2021 års upplaga av Real Conf. har vi med oss en rad intressanta talare från den globala fastighetsmäklarbranschen. Två av våra svenska stjärnor som deltar under Real Conf. 21 är bland annat Karin Hamberg Stén, VD för uppstickaren Blok och Per Hedenmark, Grundare och VD för Norban som är med och förändrar fastighetsmäklarbranschen i grunden.

Du känner säkerligen även igen Stefan Bjärkefur från Quedro, André Hegge, grundare och VD, Adfenix eller Erik Wikander som nyligen tillträtt som Vice VD på Svensk Fastighetsförmedling. Med oss har vi även Emma Blom, grundare av Social Industries och Anton Andersson som tidigare arbetat på Facebook.

Se till att besöka vår landningssida för att se samtliga talare under årets upplaga; https://www.adfenix.com/real-conf

Real Conf. äger rum mellan den 8-10 November, är helt kostnadsfritt och streamas enkelt därifrån du befinner dig. Låt dig inspireras och lära dig mer kring hur några av branschens smartaste hjärnor agerar i den digitala arenan.