BILDER: Mohv

Mohv förstärker i Malmötrakten med två färska medarbetare. Rebecca Ekblad, som varit mäklare sedan 2017 och nu byter arbetsgivare, kommer att fokusera på Hyllie. Hon säger själv att hon är humoristisk och glad, att hon skulle vilja läsa tankar som superkraft och att hon hellre pratar i telefon än sms:ar. Vore hon ett djur skulle det vara en bläckfisk.

– Tänk att kunna ha många armar och göra flera saker samtidigt.

En som redan tidigare haft en karriär på hisnande höjder är piloten Fredrik Polberger, som efter studier på FEI sadlat om till mäklare och hädanefter hittar på Mohvs Malmökontor. Han menar att det finns likheter mellan flygandet och mäklaryrket eftersom kraven är stora att hitta lösningar, och att lite envishet i kombination med förmågan att hålla huvudet kallt brukar vara en bra kombination.

Som djur vore han ett lejon, som superkraft vill han flyga också utan flygplan och om det ska göras sköna Mohvs:

– ”Rhythm is a dancer” är en oförglömlig klassiker.