Till sist kunde Erik Olsson hålla sin gala för att fira 2020 års framgångar. Den ägde rum på flera platser i landet parallellt, med livesändningar från och till respektive kalas vilka också kunde följas hemifrån.

Årets prestation genomfördes av Emilia Ruhanen Rosén på bilden till vänster och Anna Danielsson längst ut på bilden till höger. BILD: Erik Olsson

Utöver att fira sina nyetableringar och hur de växer delades det som brukligt ut priser för årets prestationer till ett antal medarbetare – och för andra gången i prishistorien blev Årets EO-mästare två personer.

De som fick dela på priset var Emilia Ruhanen Rosén och Anna Danielsson som ”bevisar år efter år att de inte bara är bäst i sin region, utan även bäst på hela Erik Olsson”, enligt motiveringen. ”Var och en av dessa mäklare fick genom hårt arbete och en känsla för detaljer kunderna att vilja betala över 9,6 miljoner kronor i provisioner för att ta del av deras fantastiska mäklartjänster under förra året”.

Martin Chruzander tar emot pris för Årets nyföretagare. BILD: Erik Olsson

Andra som fick pris var Martin Chruzander för Årets nyföretagare, för att ha ”visat upp en stark vision och ett beundransvärt driv”, och Rebecca Nowicka som Årets nykomling: ”Expansionen gör att det började ovanligt många nya mäklare på Erik Olsson under året. Bland alla dessa stack Rebecca ut extra mycket genom att briljera och öka sin personliga marknadsandel”.

Årets nykomling Rebecka Nowicka. BILD: Erik Olsson