BILD: Bjurfors/André de Loisted

Nu samlar Bjurfors sina centrala funktioner i huvudbolaget Bjurfors Sverige.

Enligt ett pressmeddelande närmar de sig en miljard i omsättning och vill för att fortsätta växa göra en omorganisation.

– Nu kan vi förbättra stödet till våra regionala bolag och franchisetagare som är och förblir kärnan i Bjurforskoncernen. Vi blir starkare och ännu mer konkurrenskraftiga, säger delägaren Mats Ljung i en kommentar.

Vd för bolaget blir Fredrik Kullman, hittills vd för Bjurfors Stockholm.

– Han har lång erfarenhet av vd-rollen och en stark kompetens inom försäljning och affärsutveckling i fastighetsbranschen. Det i kombination med en bevisad förmåga att skapa resultat och tillväxt gör honom till helt rätt person att leda Bjurfors i den expansiva fas som bolaget befinner sig, säger Ola Lundqvist, också han delägare.

Fredrik Kullman själv säger sig vara mycket hedrad och er fram emot att få utveckla bolaget till nästa nivå.