En 36 kvadratmeter stor lägenhet på Västmannagatan i Stockholm har sålts för 6,9 miljoner kronor, rapporterar Expressen.
Det innebär ett kvadratmeterpris på 191 000 kronor.

BILD: Fantastic Frank/Adam Helbaoui, Kronfoto

Det handlar om en vindsvåning med en terrass som är nästan lika stor som halva lägenheten, 15 kvadrat, med utsikt över takåsarna.

– Det är väldigt unikt. Jag har sålt många lägenheter för ganska höga priser, 160-161 000 kronor per kvadratmeter. Men 191 000 har aldrig hänt tidigare. Det är definitivt ett slags rekord för oss. Även generellt på marknaden tror jag att det här är någon typ av rekord, säger den ansvariga mäklaren Nermin Kuljanin på Fantastic Frank till Expressen.

På de tio dagar lägenheten låg ute dök ett sextiotal spekulanter upp på olika visningar.

– Det var väldigt mycket folk och väldigt högt intresse. Det var många som var med upp till de nivåerna som priset landade på. Jag tror att köparen, även om den betalade rekordpris, är väldigt glad, säger Nermin Kuljanin till tidningen.