BILD: Svenska Mäklarhuset

Pax Fastighetsmäkleri i Västerås blir nu en del av Svenska Mäklarhuset. Det handlar om åtta mäklare och en assistent som tillsammans kan ståta med hundra års erfarenhet av mäkleri i staden.

För SMH blir det första kontoret där, efter att tidigare haft fokus på Stockholm och Uppsala och börjat expandera i Skåne.

– Det är riktigt kul och spännande att vi nu öppnar i Västerås. Vi har expanderat med kvalitet och för oss är det extra kul att det är just Pax som vill fortsätta sin resa tillsammans med oss, säger Niclas Spång, medgrundare och ordförande i SMH, i en kommentar.

På Pax säger man sig också vara nöjda.

– Vi har under en tid internt diskuterat fördelar respektive nackdelar med att tillhöra en kedja och vi landade i att fördelarna vägde över. Övergången till SMH innebär att vi får tillgång till all den kunskap och erfarenhet som finns där och det kommer våra kunder att ha nytta av, säger Kenneth Parkegren, franchisetagare och kontorschef.

Varumärkesbytet kommer att börja synas i Västerås nu i september.