Hösten 2019 arrangerade Adfenix evenemanget Connect på Norrsken i Stockholm, ett lyckat branschinitiativ som snabbt blev fullbokat. För att kunna bjuda fler på intressanta föreläsningar, paneldiskussioner, intervjuer, success stories mm. har vi nu valt att arbeta vidare med konceptet och nu skapat forumet Real Conference.

Real Conference är ett virtuellt tre dagars event för hela fastighetsmäklarbranschen världen över. Med talare från USA, Storbritannien, Norge, Sverige, Australien m.fl. skapar vi en spännande mötesplats med erfarenheter från olika marknader.

Årets tema är “Adopting a Digital-First Strategy in Real Estate”, där varje dag belyser olika aspekter av temat:

  • Dag 1. “A successful digital-first approach”
  • Dag 2. “Owning the customer journey”
  • Dag 3. “Effective demand generation”

Real Conf. äger rum mellan den 8-10 November, är helt kostnadsfritt och streamas enkelt därifrån du befinner dig. Låt dig inspireras och lära dig mer kring hur några av branschens smartaste hjärnor agerar i den digitala arenan.

Läs mer och anmäl dig till Real Conf. 2021 här.