BILD: Svenska Mäklarhuset

Nu har Svenska Mäklarhuset och Svensk Nyproduktion öppnat sin nya flaggskeppsbutik på Berzeliigatan i Göteborg. Detta under ledning av Johanna Wemmel som är nyproduktionsexpert och ansvarig för det sprillans nya teamet.

– Vi har stora planer och öppnandet är bara början, säger hon i en kommentar.

Med sig har hon Simon Svedlund och Stefan Hansson som har elva respektive fjorton års mäklarerfarenhet i bagaget och närmast kommer från Mäklarhuset.

– Jag är otroligt glad över att ha med mig Stefan och Simon på tåget. De är båda mycket kompetenta mäklare, har stor lokalkännedom och drivs av att göra allt för sina kunder. Helt rätt personer att starta denna resa ihop med. Allt har hittills blivit precis som jag hoppats, säger Johanna Wemmel.

Simon Svedlund säger att det är en dröm som blivit sann.

– I Stockholm är Svensk Nyproduktion riktigt stora inom nyproduktion och Svenska Mäklarhuset ligger i framkant på succession och gör just nu en varumärkesresa som vi får vara med på från start. Det kan inte bli bättre förutsättningar för oss att växa här i väst.