Skellefteåkvartetten. BILD: Bjurfors

Efter att Bjurfors länge velat öppna kontor i Skellefteå är det så dags.

Sofie Jonasson, Alexander Simonsson, Stefan Lönnefjord och Agnes Pettersson heter kvartetten som blir franchisetagare och de kommer alla från ett annat mäklarföretag i staden.

– Eftersom vi jobbat ihop tidigare är vi ett redan sammanvävt team. Vi är engagerade, lyhörda och hjälper alltid varandra vilket i sin enkelhet är bakgrunden till att vi hittade varandra och nu gör detta tillsammans, säger Sofie Jonasson.

Bjurfors vd Fredrik Kullman säger att Skellefteå är en expansiv stad med en bostadsmarknad som fullkomligt exploderat.

– Att vi skulle etablera oss här har inte varit en om-fråga utan snarare än när-och-hur-fråga. Det känns otroligt roligt med denna öppning och jag tror att vårt varumärke kommer att passa bra i Skellefteå.