BILD: Bjurfors

Sju män och en kvinna tar steget upp och blir senior partner hos Bjurfors i Skåne tack vare ett nytt program för just detta. För att ta det steget gäller inte bara att vara noggrann, professionell och konsekvent utan också hålla hög nivå över tid.

Att bli senior partner ger fördelaktiga villkor och möjlighet att anställa egen personal. Mattias Larsson är vd på Bjurfors Skåne och säger i ett uttalande att han vill att deras seniora partner ska få utsikt att utvecklas med goda villkor i ryggen.

– Det är så nära ett franchisekoncept man kan komma, men med väldigt låg tröskel. Det är noll kronor in, noll kronor ut.

De som är aktuella för den nya rollen är Filip Ericsson, Kristoffer Cedergren, Magnus Nilsson, Markus Hedhill, P-O Renvalder, Simon Wall Sanktnovius, Thierry Asso och Malin Ekvall Jangvert.

– Jag är glad och stolt att vi kan premiera de här framgångsrika mäklarna och ge dem möjlighet att utvecklas ytterligare, säger Mattias Larsson.