Husman Hagberg rekryterar tre nya mäklare till västkusten.

Minna Bahmiary är nyutexaminerad och börjar på kontoret i Partille.

– Alltid när jag kliver in i mitt hem får jag en varm känsla som säger ”äntligen hemma”, samma känsla fick jag när jag klev in på Husman Hagberg. Här känner jag mig hemma vilket gör att jag kan prestera som bäst samt växa som fastighetsmäklare, säger hon själv i en kommentar.

Henrik Rackborg rekryteras till kontoret i Kungälv och säger att han valde att jobba där på grund av den stora familjekänslan.

Och samtidigt börjar Axel Rudolfsson på kontoret i Mölndal, efter att under studietiden fått en bra bild av Husman Hagberg när de besökt studenterna på Högskolan Väst.

– Efter det var det flera vänner som hade börjat jobba eller praktisera på olika kontor i landet och enbart haft positiva saker att säga om företaget. När jag kom på intervju hos Mölndalskontoret fick jag ett väldigt bra bemötande och stora anledningen till att jag valde att tacka ja till anställningen var att det verkade vara ett genuint härligt gäng, säger han i ett uttalande.